Varför spela spindelharpan med en vän.

Kortspel så som poker, patiens och liknade är och har varit under en lång tid i vår historia en favoritsyssla för många män och kvinnor. Roliga stunder och dramatiskt händelser har utspelats sig vid många bord där kort har spelats. En utmärkt sysselsättning att hålla på med i goda vänners lag. Därför tycker vi att du ska träffas med en vän och spela en eller två omgångar med Spindelharpan! Ni kommer inte bara ha en rolig stund tillsammans utan även lära er lite mer om varandra kan vi garantera. 

Förbättrad personlig utveckling 

Att lära sig något nytt är alltid en fantastisk och spännande upplevelse, och kortspel ger oss ett sätt att lära sig en ny färdighet som, även om den verkar simpel och enkel på ytan, kan ta en livstid att behärska och bemästra. 

Ta till exempel bridge – som alla härliga kortspel så kan reglerna läras på kort tid men att bli en mästare, tar lång tid. Vissa som spelat i flera årtionde påstår att en hel livstid inte ens är nog för att bli en fullfjädrad mästare! 

Och sedan finns det poker, ett spel som de allra flesta av oss känner igen och som har relativt enkla regler, men kräver övning och tålamod för att lyckas med. 

Och ett annat bra alternativ är att spela patiens online! Eller ännu bättre, att spela patiens och då särskilt spindelharpan med en god vän! 

Förbättrad vänskap.

Sådana spel som spindelharpan ger ett utmärkt tillfälle att lära, växa och utveckla nya strategier och färdigheter, och de kan enkelt bidra till ett liv av roliga stunder och härliga ögonblick med vänner och kamrater.

Vi tror att du inte bara kommer att öva upp dina kunskaper inom kortspel eller spindelharpan utan även att du kommer knyta bättre vänskapsförhållande med din spelpartner! Sen är det ju faktiskt så att det är bra mycket roligare att göra något tillsammans med någon, vad än det kan tänkas vara, än att behöva göra det på egen hand! Något vi alla nog kan skriva under på. 

Så vad väntar du på? Duka upp med nybakta bullar, färskt och rykande varmt kaffe och spela en runda spindelharpan med din vän!

Spela spindelharpan här.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *